Legekæden: Tyvstart Black Friday med rabatkode
Som medlem af Legekædens kundeklub kan du allerede i dag nyde godt af de kommende Black Friday-tilbud! Hvis du allerede er medlem har du her til morgen modtaget en mail med en rabatkode, som giver dig 20% rabat på alt LEGO (og øvrigt legetøj) hele dagen i dag. Er du ikke allerede medlem af Legekædens kundeklub, kan du stadig nå at få adgang til rabatkoden, som giver dig 20% rabat. Når du melder dig ind i kundeklubben i dag, modtager du umiddelbart efter rabatkoden på e-mail. Så skynd dig at melde dig ind på Legekædens hjemmeside. Få din Legekæden rabatkode her! Herunder har vi udvalgt 10 LEGO-æsker, som du får 20% rabat på, med Legekædens Black Friday rabatkode: Klik på banneret herunder, for at se flere LEGO-æsker på Legekædens hjemmeside. Tyvstart Black Friday i Legekæden og få 20% rabat på alt LEGO med rabatkode. Rabatkoden tilsendes alle medlemmer af Legekædens kundeklub. Tilbuddet gælder kun i dag, onsdag d. 22. november.