Spar 25% på BR.dk med rabatkode
Du kan i øjeblikket spare 25% på BR.dk med rabatkoden KLUB25. Tilbuddet gælder til og med søndag d. 5. april og kræver at du er medlem af Klub BR. Rabatten på 25% fratrækkes automatisk, når du indtaster rabatkoden KLUB25 i kurven på BR.dk. Sådan får du din Klub BR-rabat:
  • Tilmeld dig Klub BR.
  • Tilføj de produkter, du ønsker at købe, til indkøbskurven.
  • Gå til indkøbskurven, indtast rabatkoden "KLUB25" og tryk "Anvend".
  • Gå til check-out og betal, som du plejer.
Få blandt andet følgende LEGO-æsker; alle nedsat med 25%: Klik på billedet herunder og se yderligere LEGO-æsker nedsat med 25%. Spar 25% på BR.dk med Fætter BR rabatkoden "KLUB25". Gælder ikke i forvejen markedsførste varer, varer markeret med "Godt køb", elektronik, film, konsolspil, gamingudstyr og -stole og el-løbehjul.