25 LEGO-sæt udgår snart
LEGO opdaterer jævnligt produktsortimentet. Det betyder både at nye sæt bliver udgivet, men også at sæt, som har været på hylderne i længere tid, desværre må udgå af sortimentet. I øjeblikket står 25 LEGO-sæt til at udgå af sortimentet, så det er snart ved at være sidste chance, hvis du ønsker at få fat i et eller flere af disse sæt. De fleste af sættene, som snart udgår, er i øjeblikket sat ned - nogle med helt op til 50%. Derudover får du i øjeblikket dobbelt antal VIP point på dine køb hos LEGO - både online og i de fysiske LEGO-butikker. Nu er således et godt tidspunkt at handle på, hvis du har sæt på din ønskeseddel, som snart udgår. Herunder har vi lavet en liste over de 25 LEGO-sæt, som snart udgår: Klik på billedet herunder og se sættene på LEGO's hjemmeside. 25 LEGO-sæt udgår snart af sortimentet. Skynd dig at købene sættene fra din ønskeliste, før det er for sent!