Monkie Kids himmeljet
Udgået
LEGO Monkie Kid™: Monkie Kids himmeljet
449,00 kr. Udgået
Himmeljet med supermotorcykel til sjove Monkie Kid-missioner!
Børn vil elske at udspille rollelege som helten Monkie Kid, flyve hans himmeljet, kæmpe om Den Gyldne Stav og redde en indbygger med dette seje LEGO® legesæt (80008). Flylegetøjet omfatter diskosskydere og et minifigurcockpit, der kan tages af og blive til en supermotorcykel, mens fjenden Red Son har en bygbar dobbeltsidet jetpack og krafthandske til at sætte gang i konfliktlegen. Denne super LEGO gaveidé til børn fra 8 år indeholder 4 minifigurer, så børn kan lege, at de er deres yndlingsfigurer. Interaktiv vejledning!
Dette kreative legetøj omfatter trykte byggevejledninger. Børn kan også bruge Instructions PLUS, der er tilgængelig i den gratis LEGO Life app, til at zoome ind på, dreje og visualisere flyet med dobbelt udstødning, mens de bygger det. Sjovt og lærerigt
LEGO Monkie Kid™ sættene er inspireret af de klassiske fortællinger om Abekongen og er forankret i Kinas kultur og værdier. Sættene hjælper børn med at styrke deres tapperhed og viljestyrke og samtidig opleve kreativt sjov.
Læs mere
Modelnr.
80008
Navn
Monkie Kids himmeljet
Tema
LEGO Monkie Kid™
Vejl. pris
449,00 kr.
Billigste pris
Alder
8+
Antal klodser
529
Antal minifigurer
Ingen
Dimensioner
Udgivelsesdato
1. maj 2020
Udgået
6. september 2024
EAN
5702016617627
Vis mere