Bulldozer
Udgået
0% ift. vejl. pris
LEGO DUPLO®: Bulldozer
Vejl. pris 100,00 kr.
Fra 99,95 kr. Børnenes Kartel
Bulldozerlegetøj til små børn til byggeplads-sjov, der opbygger færdigheder!
LEGO® DUPLO® Byggeplads sættet Bulldozer (10930) inspirerer små børn til at bygge, køre med bulldozer og nyde endeløs og ubegrænset kreativ leg. Når de udspiller byggepladshistorier med dette funktionelle legetøj, udvikler de fysiske og kognitive færdigheder, der varer hele livet. Bygningsarbejder og køretøjslegetøj til børn
Med en figur af en bygningsarbejder i arbejdsvest giver denne søde, bevægelige bulldozer små børn og forældre en glimrende mulighed for at arbejde sammen som et team. Børn styrker finmotorikken ved at køre bulldozeren til byggepladsen og hæve og sænke kampestenen i skovlen. Men pas på, for kampestenen kan revne og åbne sig når som helst. Er du på udkig efter det bedste kreative byggelegetøj til små børn?
Det brede udvalg af LEGO DUPLO legesæt giver forældre og førskolebørn mulighed for at dele mange dyrebare øjeblikke. LEGO DUPLO sæt er designet til at give små børn det bedste legetøj til deres voksende behov og rummer udviklende leg, som styrker børns selvudfoldelse og læring.
Læs mere
Modelnr.
10930
Navn
Bulldozer
Tema
LEGO DUPLO®
Vejl. pris
100,00 kr.
Billigste pris
Alder
Antal klodser
10
Antal minifigurer
Ingen
Dimensioner
Udgivelsesdato
30. maj 2020
Udgået
14. januar 2024
EAN
5702016618198
Vis mere