Legekæden: Tyvstart Black Friday med rabatkode

Som medlem af Legekædens kundeklub kan du allerede i dag nyde godt af de kommende Black Friday-tilbud! Hvis du allerede er medlem har du her til morgen modtaget en mail med en rabatkode, som giver dig 20% rabat på alt LEGO (og øvrigt legetøj) hele dagen i dag.

Er du ikke allerede medlem af Legekædens kundeklub, kan du stadig nå at få adgang til rabatkoden, som giver dig 20% rabat. Når du melder dig ind i kundeklubben i dag, modtager du umiddelbart efter rabatkoden på e-mail. Så skynd dig at melde dig ind på Legekædens hjemmeside.

Få din Legekæden rabatkode her!

Herunder har vi udvalgt 10 LEGO-æsker, som du får 20% rabat på, med Legekædens Black Friday rabatkode:

Klik på banneret herunder, for at se flere LEGO-æsker på Legekædens hjemmeside.

Tyvstart Black Friday i Legekæden og få 20% rabat på alt LEGO med rabatkode. Rabatkoden tilsendes alle medlemmer af Legekædens kundeklub. Tilbuddet gælder kun i dag, onsdag d. 22. november.