Black Friday i Fætter BR: Spar 25% på LEGO

Fætter BR tyvstarter Black Friday under navnet Black Week og har allerede nu valgt at skyde Black Friday-udsalget igang! I år får du, ligesom sidste år, 25% rabat på alt LEGO i Fætter BR samt på BR.dk. Tilbuddet gælder alle LEGO-sæt, dvs. også dem der allerede i forvejen er sat ned i Fætter BR Ønskebogen. Du sparer således på mange sæt langt over 25% i forhold til LEGOs vejledende udsalgspriser.

Du får som altid, når du handler hos Fætter BR, gratis fragt ved køb på mindst 500 kr. samt hele 365 dages returret. Skal dit LEGO-køb gives i gave, kan modtager sågar returnere købet både i Fætter BR, Bilka og føtex.

Vi har samlet nogle af de LEGO-æsker du sparer mest på i forhold til vejledende udsalgspris herunder:

Klik på banneret herunder, for at se alle de nedsatte LEGO-sæt på Fætter BRs hjemmeside.

Black Friday 2023 i Fætter BR: Spar 25% på alt LEGO (gælder også øvrigt legetøj). Tilbuddet gælder fra tirsdag d. 21. november til og med søndag d. 26. november.

1 Trackback / Pingback

  1. Black Friday i Fætter BR: Spar mindst 25% på LEGO - brickzone

Kommentarerne er lukkede.