Black Friday hos Proshop: Store besparelser på LEGO

Proshop har i år udvidet varigheden af deres store Black Friday udsalg og opgraderet det til et Black Week udsalg, som starter allerede i dag og varer helt frem til mandag d. 27. november. Proshop reklamerer selv med besparelser på op til 30% på udvalgte LEGO-æsker, men da Proshops priser på LEGO i forvejen – for flere LEGO-sæt – ligger langt under de vejledende udsalgspriser sparer du i virkeligheden langt over 30% på mange æsker. Vi har udregnet de reelle besparelser længere nede og valgt at linke til de 10 sæt du sparer allermest på – som listen afslører sparer du på et enkelt sæt hele 61% i forhold til LEGOs vejledende udsalgspriser!

Du får som altid fri fragt på din LEGO-ordre hos Proshop, når du køber for over 1.000 kr. Og bor du i nærheden af enten København eller Aarhus, kan du som sædvanlig hente din ordre gratis ved de 2 Proshop pick-up points i disse byer.

Vælg blandt andet imellem følgende stærkt nedsatte LEGO-sæt:

Klik på billeder herunder og se alle de nedsatte LEGO-sæt på Proshops hjemmeside.

Fra d. 17. november og helt frem til d. 27. november sparer du op til 30% på udvalgt LEGO hos Proshop. Tilbuddet gælder så længe lager haves på de nedsatte LEGO-produkter.