Bilka: Spar 25% på LEGO-æsker

Lige nu sparer du 25% på en lang række LEGO-æsker i Bilka og på Bilka.dk. Bilka har tradition for at give rabat på hele eller dele af LEGO-sortimentet i forbindelse med skolestart i august og i år er ingen undtagelse! Helt frem til torsdag d. 10. august kan du spare hele 25% på en lang række LEGO-sæt i Bilka og på Bilka.dk (enkelte undtagelser gælder).

Når du handler online på Bilka.dk får du som altid fri fragt på hele din ordre, hvis du handler for mindst 1.000 kr. Ønsker du at belønne dig selv eller et barn med et nyt LEGO-sæt er nu således et godt tidspunkt at købe på.

Du kan blandt andet vælge imellem følgende spændende LEGO-æsker; alle nedsat med 25% i forhold til Bilkas normalpris:

Klik på billedet herunder og se alle de nedsatte LEGO-æsker på Bilka.dk.

Spar 25% på LEGO i Bilka
Fra fredag d. 28. juli til og med torsdag d. 10. august sparer du 25% på LEGO i Bilka og på Bilka.dk. Tilbuddet gælder ikke LEGO Technic, LEGO Icons, LEGO Star Wars, LEGO Ideas, LEGO Art, LEGO Architecture samt modelnumre: 10875, 41732, 60372, 76949, 71785 og i forvejen nedsatte varer.