LEGO: Dobbelt VIP point på udvalgte serier

LEGO afholder fra tirsdag d. 11. juli frem til lørdag d. 15. juli VIP-dage og giver i denne forbindelse dobbelt antal LEGO VIP point på serierne LEGO City, LEGO Friends, LEGO Harry Potter og LEGO Technic. Så er du på udkig efter et eller flere sæt fra disse serier, så er nu i super godt tidspunkt at købe på!

Er du ikke allerede LEGO VIP medlem, kan du blive det helt gratis på LEGOs hjemmeside. Medlemsskabet træder i kraft med det samme, så du kan nyde godt at dobbelt VIP point allerede i dag! Pointene kan senere indløses til eksklusive gaver eller gavekort, som kan bruges til køb på online på LEGO.dk samt i de fysiske LEGO-butikker.

Vælg fx imellem nogle af de spændende nyheder fra de 4 serier:

LEGO City nyheder:

LEGO Friends nyheder:

LEGO Harry Potter nyheder:

LEGO Technic nyheder:

Få større overblik over LEGO-nyhederne for den igangværende måned her: Nye LEGO-sæt, juli 2023.

Eller klik på billedet herunder og se alle de spændende LEGO-nyheder på LEGOs hjemmeside.

LEGO VIP dage! Dobbelt antal VIP point på udvalgte serier.
Få dobbelt LEGO VIP point på udvalgte serier! I anledning af LEGO VIP-dagene får du dobbelt VIP point på LEGO serierne LEGO City, LEGO Friends, LEGO Harry Potter og LEGO Technic frem til og med lørdag d. 15. juli.