Legekæden: 20% rabat på LEGO Jurassic World

Lige nu er der tilbud på LEGO Jurassic World i Legekæden. Fra torsdag d. 15. juni til og med søndag d. 18. juni får du 20% rabat på alle LEGO-sæt i Jurassic World-serien. Tilbuddet gælder både i de fysiske Legekæden-butikken, samt online på Legekæden.dk.

Når du handler online på Legekæden.dk får du som Legekæden-klubmedlem fri levering af din ordre til enten en valgfri pakkeshop eller en valgfri Legekæden-butik. Det koster ikke noget at blive medlem af Legekædens klub. Er du ikke medlem af Legekædens kundeklub får du fri fragt, ved et samlet ordrebeløb på mindst 500 kr. Ønsker du at blive medlem af Legekædens kundeklub, kan du bliver det gratis her: Bliv gratis medlem af Legekædens kundeklub.

Vælg blandt andet imellem disse nedsatte LEGO Jurassic World-sæt:

Klik på billedet herunder og se alle de nedsatte LEGO Jurassic World-æsker hos Legekæden.

Spar 20% på LEGO Jurassic World hos Legekæden
Fra torsdag d. 15. juni til og med søndag d. 18. juni sparer du 20% på LEGO Jurassic World hos Legekæden. Bemærk: Tilbuddet gælder ikke på i forvejen nedsatte varer, samt varer markeret med stærk pris.