Dobbelt LEGO VIP point

Fra i dag og helt frem til tirsdag d. 13. juni kan du nu nyde godt af dobbelte LEGO VIP-point på dine LEGO-køb. Det betyder, at du får endnu flere belønninger og fordele, når du bygger og udforsker LEGO-universet.

Dobbelt LEGO VIP-point-tilbuddet giver dig mulighed for at opspare point hurtigere. Hver gang du køber et LEGO-sæt eller -tilbehør, optjener du dobbelt så mange point som normalt. Disse point kan senere indløses til eksklusive LEGO-belønninger, rabatter og andre spændende tilbud.

Det er den perfekte lejlighed til at tilføje nye LEGO-sæt til din samling eller måske forkæle en LEGO-entusiast, du kender. Uanset om du er fan af LEGO Technic, LEGO Star Wars eller andre temaer, er der masser af fantastiske sæt at vælge imellem.

Så skynd dig og udnyt dette tilbud med dobbelte LEGO VIP-point! Det er en glimrende mulighed for at maksimere din LEGO-oplevelse og få endnu mere ud af dine køb. Husk at logge ind på din LEGO VIP-konto, når du foretager dine køb, for at sikre, at du får fordoblet antallet af VIP-point. Lad byggeeventyret begynde, og nyd alle fordelene ved at være en loyal LEGO VIP-medlem!

Mangler du inspiration til dit køb, kan du tage et kig på en af de mange LEGO-nyheder herunder:

Klik på billedet herunder for at se endnu flere nye sæt på LEGOs hjemmeside.

Dobbelt LEGO VIP point
Fra fredag d. 9. juni til og med tirsdag d. 13. juni opsparer du dobbelt antal LEGO VIP point på dine køb hos LEGO.