Black Friday: De bedste tilbud på LEGO

På fredag d. 25. november skydes et af årets største udsalg igang, når flere butikker vanen tro slår dørene op for en overflod af spændende Black Friday-tilbud! Flere butikker og webshops har allerede tyvstartet eventet og nedsat en masse spændende LEGO-æsker.

Vi giver dig her på siden et overblik over de bedste Black Friday-rabatter på LEGO. Siden vil løbende blive opdateret med nye tilbud i takt med at vi nærmer os Black Friday, så sørg for jævnligt at holde øje, så du ikke går glip af alle de gode LEGO-tilbud på årets største shoppingdag!

Her er de bedste Black Friday LEGO-rabatter, vi har fundet indtil videre:

Listen er sidst opdateret d. 2. december kl. 13:39.

Er du i tvivl om hvilke LEGO-sæt du ønsker dig, så klik på banneret herunder og opdatér din ønskeliste på LEGO’s hjemmeside.

Lav en LEGO-ønskeliste, så du er klar til Black Friday 2022.