Få gratis fragt og mindst 20% rabat på LEGO i Bilka

Fredag, lørdag og søndag sparer du mindst 20% på alle LEGO-æsker i Bilka og på Bilka.dk. Tilbuddet gælder hele LEGO-sortimentet, inklusiv de sæt, som allerede er nedsat i Billies bedste julekatalog. På LEGO-æskerne fra julekataloget, får du således over 20% rabat i forhold til de vejledende udsalgspriser fra LEGO. Køber du LEGO online på Bilka.dk får du oven i købet gratis fragt på din ordre i hele oktober.

Vælg blandt andet imellem følgende LEGO-sæt nedsat med mindst 20%:

Klik på billedet herunder og se alle de nedsatte LEGO-sæt på Bilka’s hjemmeside.

Fra fredag d. 22. oktober til og med søndag d. 24. oktober sparer du 20% på alt LEGO i Bilka og på Bilka.dk. Tilbuddet gælder også i forvejen nedsatte varer fra Billie bedste julekatalog samt øvrigt legetøj.