LEGO: Lejlighederne fra Venner kan nu købes!

LEGO har netop udgivet det seneste sæt i rækken af sæt inspireret af den meget populære TV-serie Venner: Lejlighederne fra Venner. Sættet indeholder de 2 mest filmede lejligheder fra TV-serien, samt hele 7 minifigurer: Ross, Chandler, Joey, Rachel, Monica, Phoebe og Chandlers ekskæreste Janice. Alle minifigurer er iført tøj fra klassiske episoder.

Sættet indeholder også flere episoder fra TV-serien, heriblandt Phoebe Buffays Gladys maleri, Joey og Chandlers tilbagelænede læderstole, Phoebes dukkehus og fru Bravermans cheesecake, som Rachel og Chandler spiser fra gulvet i gangen.

Lejligheder fra Venner-sættet indeholder hele 2.048 dele og kan købes allerede i dag på LEGO.dk eller i en af de fysiske LEGO-butikker for 1.299 kr. Køb af sættet forudsætter indtil d. 1. juni et LEGO VIP-medlemskab, som kan oprettes gratis.

LEGO-sættet med de elskede karakterer fra TV-serien Venner er ikke det eneste nye LEGO-sæt i maj. Du kan se den komplette liste over alle de nye LEGO-sæt i denne måned her: Nye LEGO-sæt, maj 2021.

Klik på billedet herunder og køb Lejligheder fra Venner-sættet på LEGO.dk allerede i dag.

10292: Lejlighederne fra Venner kan nu købes
10292: Lejlighederne fra Venner kan nu købes på LEGO.dk samt i de fysiske LEGO-butikker.