Få dobbelt LEGO VIP-point

LEGO tilbyder lige nu dobbelt antal VIP-point på alle køb foretaget online på LEGO.dk, samt i de fysiske LEGO-butikker. Kampagnen løber fra i dag, mandag d. 12. april, til og med tirsdag d. 20. april.

Som LEGO VIP-medlem optjener du 1 VIP-point for hver krone du bruger hos LEGO. Når du har optjent mindst 1.000 VIP-point, kan du indløse pointene til et gavekort på 50 kr., som enten kan bruges på LEGO.dk eller i en af de fysiske LEGO-butikker. Med en LEGO VIP-medlemskab, får du således, hvad der svarer til 5% (10% når der, som i øjeblikket, tilbydes dobbelt antal point) rabat på alle dine LEGO-køb!

Er du ikke allerede LEGO VIP-medlem, kan du blive det gratis på lego.dk/vip.

Mangler du inspiration til, hvilket LEGO-sæt du skal købe, kan du tage et kig på listen over alle nyudgivelser for april 2021.

Til og med d. 20. april 2021 optjener du dobbelt LEGO VIP-point på alle køb foretaget på LEGO.dk eller i en af de fysiske LEGO-butikker.

1 Trackback / Pingback

  1. 7 LEGO-sæt udgår snart - brickzone

Kommentarerne er lukkede.