LEGO Ideas: Peter Plys kan nu købes!

Det 34. sæt i LEGO Ideas-serien er netop udkommet: LEGO Ideas: Peter Plys! Sættet indeholder 1.265 klodser og er en gengivelse i LEGO-klodser af Plysbjørns hus under et stort egetræ i Hundredmeterskoven. I blandt de 1.265 LEGO-klodser i sættet finder du minifigurudgaver af Peter Plys, Grisling, Tigerdyr og Ninka Ninus, samt en LEGO-figur af Æsel, hver med ikonisk tilbehør, bl.a. Peter Plys’ røde ballon, der kan bygges.

Hvis du har et LEGO VIP-medlemskab kan du købe det helt nye LEGO Ideas: Peter Plys-sætLEGO.dk eller i en af de fysiske LEGO-butikker allerede i dag! Er du ikke allerede LEGO VIP-medlem, kan du blive det gratis her.

LEGO Ideas: Peter Plys koster 899 kr. og kan indtil videre kun købes på LEGO.dk eller i en af de fysiske LEGO-butikker. Køber du sættet inden d. 5. april, medfølger et gratis Påskeharens gulerodshus-sæt (gælder alle køb på mindst 450 kr.).

Det nye sæt i LEGO Ideas-serier er ét blandt mange andre nye sæt, som er udkommet her i marts måned. Du kan se hele listen over alle de 54 nyudgivelser for marts 2021 her: Nye LEGO-sæt, marts 2021.

Klik på billede herunder og køb dit LEGO Ideas: Peter Plys-sætLEGO.dk allerede i dag!

21326 LEGO Ideas: Peter Plys kan nu købes hos LEGO.