LEGO: NINJAGO® Citys haver kan nu købes!

Det seneste nye sæt i LEGO NINJAGO-serien, NINJAGO® Citys haver, er netop blevet tilgængeligt for LEGO VIP-medlemmer på LEGOs hjemmeside. Er du ikke allerede LEGO VIP, kan du oprette et gratis medlemskab her. NINJAGO® Citys haver markerer 10-års jubilæet for NINJAGO-serier og indeholder ikke mindre end 5.685 dele – heriblandt hele 19 NINJAGO-minifigurer. Sættet er således det største sæt i NINJAGO-serien!

NINJAGO® Citys haver koster 2.399 kr. og kan, grundet restriktioner i forbindelse med COVID-19, indtil videre kun købes online på LEGOs hjemmeside.

Udover NINJAGO® Citys haver-sættet har LEGO også udgivet en lang række andre sæt i denne måned. Indtil videre er hele 83 nye LEGO-sæt udkommet siden årskiftet for blot 14 dage siden. Du kan se den samlede liste over alle nyudgivelser for denne måned her: Nye LEGO-sæt, januar 2021.

Klik på billedet herunder og køb NINJAGO® Citys haver på LEGO.dk allerede i dag!

LEGO: NINJAGO® Citys haver kan nu købes!
71741 LEGO: NINJAGO® Citys haver kan nu købes hos LEGO.