LEGO Creator Expert: Blomsterbuket kan nu købes!

Det er blevet d. 1. januar og som altid betyder det at LEGO er klar med en lang række nye og spændende LEGO-sæt! Et af de mere interessante er det nyeste sæt i LEGO Creator-serien: LEGO Creator Expert: Blomsterbuket. Sættet indeholder 756 dele og forestiller en smuk blomsterbuket bestående at blandt andet roser, tusindfryd og asters. Alle blomster og stilke er selvfølgelig bygget af LEGO.

LEGO Creator Expert: Blomsterbuket-sættet er noget helt særligt og det forventes at der bliver rift om det, så hvis du er vild med både LEGO og blomster, så skynd dig at købe sættet på LEGO.dk allerede nu – inden det bliver udsolgt! Sættet koster 449 kr. og er således kvalificeret til fri fragt.

Indtil videre kan blomsterbuketten kun købes på LEGO.dk samt i de fysiske LEGO-butikken, men det forventes at sættet senere på året også vil blive solgt hos Bilka, føtex, Fætter BR og andre forhandlere af LEGO.

Udover blomsterbuketten er LEGO også klar med en række andre spændende nyheder i forbindelse med årsskiftet. Du kan se listen over alle LEGO-nyheder for januar 2021 her: Nye LEGO-sæt, januar 2021.

LEGO Creator Expert: Blomsterbuket
10280 LEGO Creator Expert: Blomsterbuket kan nu købes på LEGO.dk for 449 kr.