Black Friday: Spar mindst 30% på LEGO i Fætter BR

Fætter BR’s Black Friday 2022: Se mere her!

Fætter BR har tyvstartet årets Black Friday og giver allerede i dag mindst 30% rabat på alt LEGO. Som noget ekstraordinært gælder tilbuddet også allerede annoncerede priser i Fætter BR Ønskebogen. Du har således mulighed for at gøre en rigtig god handel på LEGO-æsker, som allerede i forvejen er sat ned, da du her får yderligere 30% oveni den allerede nedsatte pris. Tilbuddet gælder både i butik og på BR.dk til og med lørdag. Øvrigt legetøj er også inkluderet i tilbuddet.

Vælg blandt andet imellem følgende LEGO-æsker:

Se endnu flere LEGO-æsker nedsat med mindst 30% hos Fætter BR ved at klikke på billedet herunder.

Til og med lørdag d. 28. november sparer du hele 30% på alt LEGO i Fætter BR og på BR.dk. Tilbuddet gælder også i forvejen nedsatte vare fra Ønskebogen.