20% rabat på LEGO i Fætter BR

Torsdag, fredag og lørdag i denne uge sparer du som Klub BR medlem 20% på alt LEGO i Fætter BR og på BR.dk. Tilbuddet gælder også allerede nedsatte varer fra Fætter BRs ønskebog, så der er mange penge at spare på flere æsker.

Køber du i en Fætter BR-butik, skal du fremvise et Klub BR medlemskort for at opnå rabatten på de 20%. Du kan blive gratis medlem af Fætter BR her. Ved køb på BR.dk opnår du rabatten ved at indtaste rabatkoden KLUBBR20.

Vælg blandt andet imellem følgende æsker:

* Rabatten opnås ved at indtaste rabatkoden KLUBBR20.

Klik på billedet herunder og se yderligere LEGO-sæt hos Fætter BR.

Spar 20% på alt LEGO i Fætter BR og på BR.dk med rabatkoden KLUBBR20. Tilbuddet gælder fra torsdag d. 29. oktober til og med lørdag d. 31. oktober. Rabatten gives også på øvrigt legetøj.