Få gratis børnebilletter til LEGOLAND

Du kan i hele sæson 2020 få gratis børnebilletter til LEGOLAND Billund, hvis du er medlem af Klub BR. Medlemskab til Klub BR er gratis og så snart du melder dig ind i klubben modtager du en nyhedsmail med din egen personlige rabatkode, som giver dig 2 gratis børnebilletter til LEGOLAND Billund pr. voksenbillet. Er du allerede medlem af Klub BR skulle du gerne allerede have modtaget din personlige rabatkode til LEGOLAND pr. mail.

Sådan får du din LEGOLAND-rabatkode:

  1. Med dig ind i Klub BR ved at klikke her eller på billedet nedenfor.
  2. Afvent modtagelse af nyhedsmail med rabatkode.
  3. Følg dette link til LEGOLANDs hjemmeside og indtast din personlige rabatkode ved bestilling.
Alle, der er meldt ind i Klub BR senest d. 1. november 2020, har mulighed for at få to gratis børnebilletter til LEGOLAND Billund sæson 2020. Som Klub BR medlem får du to gratis børnebilletter for hver voksenbillet du køber online, og kun ved køb via Klub BR kampagnelink. Du modtager en nyhedsmail med linket, når du tilmelder dig Klub BR. Nuværende og nye medlemmer i Klub BR vil modtage mailen med kampagnelink løbende i LEGOLAND Billunds sæson 2020.